Neautorizovaný internetový predaj

V dnešnej dobe mnoho ľudí uprednostňuje nakupovanie z pohodlia domova. Je to výborný spôsob ako nakúpiť veci, ktoré už poznáte.

Sú ale chvíle, keď svoje požiadavky potrebujete prediskutovať alebo sa poradiť. Vtedy potrebujete niekoho, kto sa vám bude venovať.

Spoločnosť Mary Kay je založená na zákazníckom servise. Preto sa nezávislé kozmetické poradkyne svojim zákazníčkam venujú vždy osobne. Analyzujú typ pleti každej zákazníčky, poskytujú im možnosť vyskúšať vsi hodné prípravky pred tým, než si ich kúpia. Vysvetlia im správnu aplikáciu a vhodné množstvo prípravky. To internetový obchod neponúka. Avšak pre svoje súčasné zákazníčky majú naše nezávislé kozmetické poradkyne osobné webové stránky*, kde si zákazníčky môžu doobjednávať z domu prípravky Mary Kay®, ktoré im už dochádzajú.
* Tu chceme upozorniť, že Osobné webové stránky nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay sú odlišné od stránok rôznych aukčných serverov, ktoré ponúkajú prípravky, čo vyzerajú rovnako ako naše originálne prípravky Mary Kay®. Takéto prípravky nie sú distribuované cez Mary Kay, a preto nemôžeme potvrdiť ani ich pôvod, pravosť, podmienky skladovania či ich zloženie a účinok. Práve to je dôvod, prečo sú často výrazne lacnejšie než naše originálne prípravky Mary Kay®.

V prípade, že objednáte prípravky Mary Kay® z iných než oficiálnych stránok, môžete naraziť na tieto nepríjemnosti:

1. Nemôžete si byť istá, že ide o originálny prípravok Mary Kay®.
  2. Žiadnym spôsobom nemožno zistiť, či už prípravok nebol otvorený, používaný, alebo či bol riadne uskladnený, aby sa predišlo jeho znehodnoteniu.
  3. Nemôžete si byť istá, že ide o originálny prípravok Mary Kay®.
  4. Pri kupovaní prípravkov cez neautorizované internetové stránky nefunguje 100 % záruka spokojnosti, prípravok nemôžete vrátiť ani vymeniť, keď z akéhokoľvek dôvodu nebudete spokojná s niektorým z prípravkov Mary Kay®.
  5. Nemáte možnosť vyskúšať si prípravok pred jeho kúpením.
  6. Nezískate osobné poradenstvo, ktoré Vám ponúkajú len nezávislé kozmetické poradkyne Mary Kay