Všetky štetce zo Súpravy štetcov sú vyrobené zo syntetických vlákien prispôsobených zloženiu moderných prípravkov, takže s nimi možno bez problémov nanášať tekuté prípravky, krémy i púdre. Ľahko ich nanesiete, dlhými ľahkými ťahmi prípravky aplikujete, prepojíte a potom už si len užívate pocit hodvábneho luxusu.   

Pridať do nákupného zoznamu

Tutoriály

video
video

Na zvýraznenie a rozjasnenie tých správnych miest použite Štetec na farbu na líca. Prípravok nanášajte skosenou stranou štetca a na vytvoreniu kontúry použite jeho dlhú hranu. Lícne kosti zvýraznite Duom minerálnych farieb na líca, ktoré nanesiete kratšou stranou štetca

Pridat do nákupného zoznamu

Potrebujete zvýrazniť oči pre akúkoľvek príležitosť? Použite Štetec na záhyb oka. Sústreďte sa na vonkajší kútik a záhyb oka, kam naneste tmavší odtieň, než je váš podklad.  Chcete dosiahnuť intenzívny efekt? Naneste tieň priamo do záhybu oka a potom rozotrite línie do už nanesených okolitých očných tieňov.  

Pridať do nákupného zoznamu

Nemali by ste zabúdať na svoje pery! Začnite s White Tea & Citrus kolekciou Saténové pery, ktorá má vyhladzujúci a hydratačný účinok a aplikuje sa pred nanesením rúžu alebo lesku. Pomocou Štetca na krémové líčenie naneste presne také množstvo rúžu, ktoré pery dostatočne pokryje. Prípadne môžete hustými vláknami štetca pery ľahko poklepať, ako by ste na ne nanášali rúž končekmi prstov. Tým získate plné a prirodzene pôsobiace pery.   

Pridať do nákupného zoznamu