Bambucké maslo: Tajný prírodný recept na krásu

Bambucké maslo je už po stáročia tajným receptom na krásu v oblasti západoafrickej savany a je o ňom známe, že chráni, obohacuje a zjemňuje pokožku. Zahalí vašu pokožku krémovým hydratačným blahom a je ideálne pre každodenný kúpeľný zážitok.

Sprchový gél s bambuckým maslom

Doprajte si doma kúpeľný zážitok. Sprchový gél s bambuckým maslom vás zahalí bohatou penou a zanechá vašu pleť vyživenú a hydratovanú.

Revitalizačný peeling s bambuckým maslom

Prebuďte svoje zmysly, kým sa vaša pokožka bude regenerovať. Revitalizačný peeling s bambuckým maslom vo vás zanechá pocit povzbudenia a osvieženia. Je dostatočne jemný na každodenné používanie.

Hodvábne telové mlieko s bambuckým maslom

Nechajte pocit blaženosti, aby sa vám dostal „až pod kožu“. Hodvábne telové mlieko s bambuckým maslom sa na pokožke priam rozplýva, upokojuje ju, zanecháva ju vyživenú, saténovo jemnú a povzbudenú.

Limitovaná edícia Telový krém s bambuckým maslom

Ak si chcete dopriať extra starostlivosť, rozmaznávajte sa Telovým krémom s bambuckým maslom. Doprajte si skvelú relaxáciu. Po nanesení Telového krému s bambuckým maslom sa budete cítiť ako keby ste sa práve zahalili do luxusnej, jemnej prikrývky.