RICHARD R. ROGERS
VÝKONNY PREDSEDA

Richard R. Rogers Executive Chairman

Richard Rogers vykonáva v spoločnosti Mary Kay funkciu výkonného predsedu. Richard bol spoluzakladateľom spoločnosti Mary Kay, ktorú založil so svojou matkou Mary Kay Ash v septembri 1963. Vykonával funkciu generálneho riaditeľa spoločnosti do roku 1965, keď bol zvolený za viceprezidenta. V roku 1968 bol zvolený za prezidenta a výkonného riaditeľa a v novembri 1987 bol menovaný za predsedu predstavenstva. Do funkcie predsedu a výkonného riaditeľa spoločnosti Mary Kay Inc. sa vrátil v roku 2001 a v roku 2006 nastúpil do funkcie výkonného predsedu.

Richard vynikol ako inovatívny obchodník a finančník. V roku 1968 dostal „Cenu marketingového muža roka“ od pobočky Americkej marketingovej asociácie pre Severný Texas a stal sa najmladším oceneným. V priebehu toho istého roka Richard dosiahol to, že sa akcie spoločnosti stali verejne obchodovateľnými na trhu O.T.C. Neskôr, v roku 1976, zariadil zápis spoločnosti na newyorskú burzu. V roku 1985 Richard viedol účelové odkúpenie akcií Mary Kay a vrátil spoločnosť do súkromného rodinného vlastníctva.

Richard slúžil v americkom námorníctve a vyštudoval Univerzitu Severného Texasu.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH ASH:

“ĽUDIA PODPORUJÚ TO, ČO POMÁHAJÚ VYTVORIŤ.”

DAVID HOLL
PREZIDENT A VÝKONNÝ RIADITEĽ

David Holl President and Chief Executive Officer

David ako prezident a výkonný riaditeľ zodpovedá za každodenné rozhodnutia v spoločnosti Mary Kay Inc. Je členom predstavenstva Mary Kay Inc.

David začal pre spoločnosť Mary Kay Inc. pracovať v júni 1993 a v roku 1996 sa stal hlavným finančným riaditeľom a pokladníkom. V roku 2006 David nastúpil do funkcie výkonného riaditeľa. Pred tým, než nastúpil do spoločnosti Mary Kay, bol viceprezidentom Citibank v New Yorku. Pred Citibank bol David finančným analytikom spoločnosti Union Texas Petroleum v Houstone.

Pod jeho vedením spoločnosť Mary Kay rozšírila svoju činnosť na 14 nových trhov a svoje tržby úspešne diverzifikovala medzi viac než 35 trhov na celom svete. Spoločnosť tiež dosiahla významný pokrok v hlavných strategických iniciatívach vrátane globálnej zmeny obchodnej značky a globálnej štandardizácie hlavných systémov a procesov. Počas Davidovho funkčného obdobia ako prezidenta a výkonného riaditeľa sa svetové tržby Mary Kay viac než zdvojnásobili.

David získal bakalársky titul v odbore financií na Univerzite Clemson, kde je v súčasnosti členom poradného výboru prezidenta. Získal titul MBA na Univerzite Južnej Karolíny, kde bol menovaný za vynikajúceho kandidáta MBA a v roku 2008 získal cenu Mooreovej školy USC pre vynikajúceho obchodného absolventa.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“NIČ SA NEDEJE, KÝM NIEKTO NIEČO NEPREDÁ.”

SHERYL ADKINS-GREEN
MARKETINGOVÁ RIADITEĽKA

Sheryl Adkins-Green Chief Marketing Officer

Sheryl Adkins-Green vykonáva v Mary Kay funkciu hlavnej marketingovej riaditeľky. Sheryl vedie globálnu marketingovú stratégiu Mary Kay Inc., pozíciu obchodnej značky, vývoj nových produktov, reklamu, digitálny marketing, sociálne médiá, produktové vzdelávanie a zákaznícky prehľad a zaisťuje tak dlhodobý rast a podporu viac než 3,5 miliónmi nezávislých kozmetických poradkýň. Cieľom Sheryl ako hlavnej marketingovej riaditeľky je posilniť pozíciu Mary Kay ako svetovej kozmetickej značky.

Sheryl začala pracovať pre Mary Kay Inc. v januári 2009 ako viceprezidentka globálneho rozvoja značky a v júli 2011 bola menovaná za hlavnú marketingovú riaditeľku a členku tímu výkonného vedenia. Sheryl pomáhala rozvíjať a realizovať stratégiu produktového portfólia, vytvárajúcu udržateľný tok inovatívnych produktov starostlivosti o pleť, farieb a vôní, ktoré posilňujú konkurenčnú pozíciu Mary Kay na celom svete. Riadila tiež rozvoj nástrojov digitálneho marketingu a sociálnych médií. Sherylina vášeň pomáhať ľuďom dosahovať ich plný potenciál je evidentná v jej pravidelných príspevkoch na blogu The Mary Kay Way. Sheryl sa aktívne zapája do celého radu neziskových iniciatív.

Sheryl získala bakalársky titul v odbore maloobchodu na Univerzite Wisconsin a magisterský titul z obchodu na Harvardskej univerzite.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

"KAŽDÝ NA KRKU NOSÍ NEVIDITEĽNÝ NÁPIS: „CHCEM SA VĎAKA TEBE CÍTIŤ DÔLEŽITO!”"

THOMAS S. CHO
RIADITEĽ DODÁVATAĽSKÉHO REŤAZCA

Thomas S. Cho Chief Supply Chain Officer

Thomas S. Cho je riaditeľom dodávateľského reťazca spoločnosti Mary Kay. Thomas je zodpovedný za koncové dodávateľské procesy vrátane stratégie dodávateľského reťazca, výroby, výskumu a vývoja, strojárstva, zadávania verejných zákaziek, distribúcie, plánovania, prepravy a riadenia zásob a kvality.

Thomas zastával veľa nadriadených výkonných pozícií v rôznych priemyselných oblastiach, vrátane pozície manažéra divízie v spoločnosti Space Systems Loral, prevádzkového riaditeľa v spoločnosti Cosmetic Essence Innovations a prevádzkového riaditeľa v spoločnosti Transilwrap Inc. (a. s.) ešte pred svojím príchodom do spoločnosti Mary Kay v roku 2013.

Thomas získal titul Bakalár v odbore Veda a v odbore Obchodná administratíva/Medzinárodný obchod na Štátnej univerzite v San Jose, Kalifornii a slúžil aj v americkej armáde. Okrem angličtiny hovorí plynulo španielsky, portugalsky a konverzačne kórejsky.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“BUĎTE PRÍKLADOM A ČOSKORO BUDÚ ROBIŤ TO ISTÉ AJ VAŠI ĽUDIA. VŠETCI ĽUDIA V MARY KAY INC. A AJ NEZÁVISLÉ KOZMETICKÉ PORADKYNE VERIA, ŽE SPRÁVANIE A RÝCHLOSŤ LÍDRA URČUJE PRÍSTUP A TEMPO CELEJ SKUPINY.”"

K.K. CHUA
PREZIDENT, REGIÓN ÁZIA A TICHOMORIE

K.K. Chua President, Asia Pacific Region

K. K. Chua pracuje vo funkcii prezidenta pre Áziu a Tichomorie. Povinnosti K. K. ako regionálneho prezidenta zahŕňajú všetky oblasti spoločnosti, ktoré priamo podporujú úspech našich pobočiek a nezávislé kozmetické poradkyne na našich trhoch v Ázii a Tichomorí, ktoré zahŕňajú Austráliu, Čínu, Hongkong, Indiu, Kóreu, Malajziu, Nový Zéland, Filipíny a Taiwan a Singapur.

K. K. začal pracovať pre Mary Kay v roku 1995 ako prezident pobočky Mary Kay v Číne a v roku 1998 bol menovaný za prezidenta pre Áziu a Tichomorie. K. K. pomáhal vybudovať nadáciu Mary Kay v Číne pre rast a pomoc v raste regiónu Ázie a Tichomoria, ktorý sa stal najväčším medzinárodným regiónom Mary Kay v roku 2008.

Pred Mary Kay zastával K. K. vedúce výkonné funkcie v médiách a filmovom priemysle v Ázii pre Hollywood Studio a má bohaté predchádzajúce pracovné skúsenosti v Ázii a Európe. Pomáhal viesť otvorenie pobočky v Kórei, v Indonézii a Číne pre produkty Paramount, Universal a MGM.

K. K. absolvoval štúdiá na Polytechnike Ngee Ann v Singapure ako najlepší študent na fakulte a na Univerzite Cornell absolvoval rozvojový program pre výkonných riaditeľov. Keď K. K. býval v Sydney, bol členom rady guvernérov Americkej obchodnej komory v Austrálii.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“ČO SI MYSEĽ DOKÁŽE PREDSTAVIŤ A ČOMU SRDCE UVERÍ, TO JE MOŽNÉ DOSIAHNUŤ.”

TARA EUSTACE
PREZIDENTKA, EURÓPSKY REGIÓN

Tara Eustace President, European Region

Tara Eustaceová pracuje ako prezidentka pre európsky región. Ako regionálna prezidentka dohliada Tara na 13 krajín, ktoré tvoria európsky región: Arménsko, Česká republika, Nemecko, Kazachstan, Litva, Moldavsko, Poľsko, Portugalsko, Rusko, Slovensko, Španielsko, Ukrajina a Veľká Británia.
Keď Tara začala v roku 1993 pracovať pre Mary Kay, stala sa hlavnou členkou prvého tímu Mary Kay v Rusku. Tara pomáhala rastu Mary Kay v Rusku a Rusko je v súčasnosti jedným zo štyroch najväčších trhov Mary Kay. Tara viedla prvé tímy Mary Kay pre Ukrajinu, Kazachstan a Poľsko, ktoré sa všetky stali úspešnými trhmi spoločnosti Mary Kay.
Zároveň s rozvojom trhov, Tara v roku 2002 prevzala väčšiu zodpovednosť za vedenie krajín vrátane Českej republiky a Slovenskej republiky. V roku 2002 bola Tara povýšená na prezidentku pre európsky región, prevzala vedenie ďalších krajín a následne otvorila nové trhy. Pod Tariným vedením sa značka Mary Kay® stala vedúcou kozmetickou spoločnosťou a jednou z najrešpektovanejších spoločností priameho predaja v európskom regióne.
Tara získala bakalársky titul počas štúdií v Rusku a vyštudovala Medzinárodné vzťahy na Univerzite vo Virgínii.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“MARY KAY JE JEDINEČNÁ ŽIVOTNÁ CESTA, KTORÁ VÁM DÁVA ŠTETCE, OLEJE, FARBY A PLÁTNO, NA KTORÉ SI MÔŽETE NAMAĽOVAŤ SVOJ ŽIVOT TAKÝ, AKÝ HO SKUTOČNE CHCETE MAŤ. VYBERÁTE SI VLASTNÉ FARBY, VLASTNÝ DIZAJN A VLASTNÝ VZOR. JE TO MIESTO, ODKIAĽ MÔŽETE DOSIAHNUŤ VYŠŠIE, MYSLIEŤ VO VÄČŠOM, RÁSŤ A ŽIŤ HLBŠIE, AKO KDEKOĽVEK INDE NA POVRCHU ZEME.”

DEBORAH GIBBINS
FINANČNÁ RIADITEĽKA

Deborah Gibbins Chief Financial Officer

Deborah Gibbins zastáva funkciu finančnej riaditeľky spoločnosti Mary Kay. Vo svojej úlohe Deborah dohliada na strategické plánovanie a finančný rast spoločnosti Mary Kay po celom svete. Je zodpovedná za finančné plánovanie spoločnosti, podávanie správ, finančnú správu, dane a za interné audity.

Predtým, ako sa Deborah v roku 2013 pripojila k spoločnosti Mary Kay, zastávala nadriadené vedúce pozície vo finančnej funkcii spoločnosti PepsiCo v severoamerickej divízii Frito Lay. Pred spoločnosťou PepsiCo bola Deborah vedúcou manažérkou v spoločnosti Arthur Andersen LLP, ktorá sa zaoberá audítorstvom a poisťovníctvom.

Deborah je certifikovaná verejná účtovníčka a získala titul Bakalár obchodnej administratívy v odbore financie a účtovníctvo na Južnej metodickej univerzite. Ako aktívna komunitná dobrovoľníčka v súčasnosti zasadá v správnej rade organizácie United Way of Metropolitan Dallas.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“NIKDY SA NESCHOVÁVAJTE ZA STRATÉGIE ALEBO PREPIATOSŤ.”

MELINDA FOSTER SELLERS
RIADITEĽKA PRE ĽUDSKÉ ZDROJE

Melinda Foster Sellers Chief People Officer

Melinda Foster Sellers pracuje vo funkcii hlavnej riaditeľky pre ľudské zdroje v Mary Kay. Melinda zodpovedá za všetky ľudské zdroje, vybavenie a bezpečnosť po celom svete. Je členkou TOP manažmentu Mary Kay Inc. od roku 2006.
Melinda pomáhala v presune ku globálnej podpore činností Mary Kay. Zodpovedala za realizáciu globálnych systémov a procesov, ktoré poskytujú efektívnejšiu, trvalejšiu a strategickejšiu podporu obchodu na celom svete. Programy majú za cieľ spojiť všetkých zamestnancov v podpore poslania spoločnosti a povzbudiť všetkých – zamestnancov, nezávislé kozmetické poradkyne a spotrebiteľov – povedať „Milujem svoju Mary Kay“.
Melinda začala pracovať pre Mary Kay Inc. v roku 1993. V priebehu niekoľkých rokov zastávala rôzne funkcie v ľudských zdrojoch. Bola tiež členkou kultúrneho výboru Mary Kay od jeho zrodu v roku 1998. Výbor sa stará o zachovanie kultúry a hodnôt, ktoré zaviedla Mary Kay Ash. V rámci podporovania našej kultúry pomáha globálny inštruktorský program posilniť pracovné sily Mary Kay a počet jeho účastníkov, školených aj inštruktorov, na trhoch na celom svete každý rok rastie.
Predtým, ako Melinda nastúpila do Mary Kay, pracovala pre spoločnosti Mark IV Industries a DSC Communications. Melinda získala vysokoškolské tituly v psychológii a biológii na Univerzite Drury a titul v priemyselných vzťahoch na Štátnej univerzite v Iowe.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“VÁŠ PRÍSTUP URČUJE, AKO VYSOKO DOSIAHNETE. SKUTOČNE PLATÍ, ŽE AK SI MYSLÍTE, ŽE MÔŽETE, POTOM MÔŽETE, ALE AK SI MYSLÍTE, ŽE NEMÔŽETE, MÁTE PRAVDU.”

KREGG JODIE
RIADITEĽ INFORMAČNÝCH TECHNOLÓGIÍ

Kregg Jodie Chief Information Officer

Kregg Jodie pracuje vo funkcii hlavného riaditeľa informačných technológií v Mary Kay. Zodpovedá za zavádzanie strategických smerov v technológii, realizácii nových systémov, riadení a sledovaní existujúcich systémov a všetkých telekomunikácií v Mary Kay globálne.
Kregg viedol strategické úsilie Mary Kay v rozvoji technológie, aby lepšie slúžila zákazníkom a zlepšila príležitosti pre nezávislé kozmetické poradkyne. Kregg pomáhal zavádzať onlinový webový portál Mary Kay InTouch®, ktorý zmenil spôsob, ktorým nezávislé kozmetické poradkyne pracujú. Kregg ďalej pracoval na rozvoji a realizácii spoločných hlavných systémov a procesov, ktoré vytvárajú prevádzkovú efektivitu a zlepšujú príležitosti predaja na viac než 35 trhoch na celom svete.
Kregg začal pracovať pre spoločnosť Mary Kay v októbri 1993 ako manažér automatizácie obchodného tímu a zastával rôzne ďalšie funkcie, kým bol v roku 1997 menovaný za hlavného riaditeľa informačných technológií. Od roku 1998 je Kregg členom tímu výkonného vedenia a koordinuje celkovú obchodnú stratégiu Mary Kay.
Pred nástupom do Mary Kay Inc. Kregg pracoval pre Accenture, kde poskytoval odborné manažérske poradenstvo pre spoločnosti ako CompUSA, Sears Logistics Services, Hertz Corporation, veľkého expresného dopravcu, ministerstvo pre záležitosti veteránov, Manville Sales Corporation, Federálnu leteckú správu a Americkú federálnu banku. Kregg získal bakalársky titul v obchodnej administratíve na ceste od elektroinžinierstva k obchodu na Univerzite Texas v Austine.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“MILUJEM MARY KAY, PRETOŽE VYTVÁRA OHROMNÉ PRÍLEŽITOSTI PRE NÁS VŠETKÝCH PO CELOM SVETE.”

NATHAN MOORE
PREZIDENT, SEVEROAMERICKÝ REGIÓN

Nathan Moore Chief Legal Officer and Secretary

Nathan Moore pracuje ako hlavný riaditeľ právneho oddelenia a tajomník Mary Kay. Nathan riadi všetky aspekty oddelenia globálnych právnych, vládnych, verejných vzťahov a firemnej sociálnej zodpovednosti. Riadi aj tímy podporujúce Nadáciu Mary Kay a Mary Kay múzeum.

Nathan nastúpil do Mary Kay Inc. v roku 1995 ako advokát pre zamestnanecké záležitosti a v právnom oddelení spoločnosti zastával rôzne vedúce funkcie. Nathan bol zakladajúcim členom kultúrneho výboru Mary Kay v roku 1998. Výbor sa venuje zachovaniu kultúry a hodnôt, ktoré zaviedla Mary Kay Ash. Nathan je vášnivo oddaný príležitostiam v Mary Kay a odvetví priameho predaja. Pracoval ako predseda Vzdelávacej nadácie priameho predaja a Asociácie priameho predaja.

Nathan získal titul B.B.A. (financie) s vyznamenaním na Univerzite Texas A&M a právnický titul na Univerzite St. Mary v San Antoniu v Texase.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“ĽUDIA SÚ ROZHODNE NAJVÄČŠÍM MAJETKOM SPOLOČNOSTI. NEZÁLEŽÍ NA TOM, ČI SÚ PRODUKTOM AUTÁ ALEBO KOZMETIKA. SPOLOČNOSŤ JE DOBRÁ LEN TAK, AKO SÚ ĽUDIA, KTORÍ V NEJ PRACUJÚ.”
- MARY KAY: MÔŽETE MAŤ VŠETKO 1997.

JOSE SMEKE
PREZIDENT, LATINOAMERICKÝ REGIÓN

Jose Smeke President, Latin America Region

Jose (Pepe) Smeke pracuje ako prezident latinskoamerického regiónu. Pepe nastúpil do Mary Kay Mexiko v marci 1994 a pracoval v obchodnom oddelení ako manažér. V januári 1997 sa stal manažérom obchodnej skupiny a rýchlo dosiahol úspech ako obchodný riaditeľ a generálny riaditeľ. V júli 1999 bol Pepe povýšený na prezidenta pre Mexiko. V decembri 2000 bol Pepe povýšený na prezidenta pre Mexiko a latinskoamerický región. Vo svojej funkcii Pepe dohliada na činnosť v celom regióne Latinskej Ameriky, ktorý zahŕňa Argentínu, Brazíliu, Mexiko a Uruguay.

OBĽÚBENÝ CITÁT MARY KAY ASH:

“NEMÔŽETE UČIŤ, ČO SAMI NEPOZNÁT. NEMÔŽETE VIESŤ TAM, KAM SAMI NEPÔJDETE”