Záleží na tom, čo sa skrýva v každej z nás



Predstavujeme NOVÉ podkladové bázy –TimeWise® Matné a Rozjasňujúce podkladové bázy 3D – naša najnovšia inovácia inšpirovaná vaším pravým JA. 

Vďaka našej exkluzívnej IntelliMatch™ Technológii sme zachytili skutočné a autentické tóny pleti žien z celého sveta a touto nádhernou rozmanitosťou sme sa riadili pri vytváraní jednotlivých krásnych odtieňov matných i rozjasňujúcich podkladových báz. 

NOVÁ TimeWise® Podkladová báza 3D™ – dôležité je to, čo sa skrýva vo vnútri každej z vás.


 

Nájdite pre seba ten pravý odtieň

Urobte si kvíz a nájdite svoj odtieň matnej alebo rozjasňujúcej TimeWise® Podkladovej bázy 3D™. 

IntelliMatch™ Technológia

Naša exkluzívna IntelliMatch™ Technológia využíva najnovší pokrok v technológii tvorby odtieňov a stojí za každým z úžasných tónov TimeWise® Podkladovej bázy 3D™, významne prispieva k zlepšeniu ich autentického charakteru, takže viac žien než kedykoľvek predtým nájde odtieň, ktorý bez problémov zladí s tónom svojej pleti. 

 


Age Minimize 3D Komplex

Naša nová TimeWise® Podkladová báza 3D™ obsahuje rovnaký exkluzívny Age Minimize 3D™ Komplex, prihlásený na patentovú ochranu, ako výrobky na starostlivosť o pleť TimeWise® Zázračnej kolekcie 3D™. Tento komplex spoločne so zložením bázy pleť chránia, spomaľujú jej starnutie a starajú sa o ňu, pleť vyzerá okamžite mladšia a bez chybičky. 

 


Matný a Rozjasňujúci vzhľad


„Táto podkladová báza zo všetkých najviac zodpovedá tónu mojej pleti!“ To je vyhlásenie 8 z 10 žien, ktoré sa zúčastnili nezávislých spotrebiteľských štúdií1, o TimeWise® Podkladovej báze 3D™. Podkladovú bázu je možné zakúpiť v matnej a rozjasňujúcej verzii, po aplikácii dlho vydrží, vyzerá prirodzene a poskytuje krytie, s ktorým si budete pripadať svieža po celý deň.

 

NOVINKA! Oválna kefka na mejkap

Pre nádherný výsledok! Kúpte si s TimeWise® Podkladovou bázou 3D™ aj úplne novú Oválnu kefku na mejkap, vďaka ktorej dosiahnete bezchybný výsledok. Kefka má husto viazané štetinky umožňujúce dokonalé nanášanie podkladovej bázy, je majstrovsky spracovaná tak, aby ste s ňou dosiahli tie najlepšie výsledky, na plné krytie stačí jeden ťah, a vy tak môžete podkladovú bázu nanášať i doma ako profesionál.

OBSTARAJTE SI SVOJU VLASTNÚ
 

Vaše skutočné ja



TimeWise® Podkladová báza 3D™ bola vytvorená pre skutočné ženy a jej odtiene tak prirodzene vyzerajú úchvatne na ženách, ako ste vy. Pozrite sa, ako sú ženy z celého sveta nadšené z TimeWise® Matnej a Rozjasňujúcej podkladovej bázy 3D™ a vystavujú na obdiv najlepšie ladiace odtiene podkladových báz, aké kedy mali k dispozícii. Pošlite nám svoje selfie s hashtagom #ItsWhatsUnderneath!