Charitatívne aktivity Mary Kay

Mary Kay celosvetovo podporuje rôzne charitatívne projekty, či už na podporu týraných žien a detí, onkologicky chorých pacientov, na výskum rakoviny prsníka a pod.

Mary Kay v azylových domoch

V rámci globálneho charitatívneho programu Krása, ktorá sa počíta a osláv Dňa matiek zamieria nezávislé kozmetické poradkyne Mary Kay do azylových domov pre ženy a matky.

Vynimočná príležitosť s Mary Kay

Nezávislé kozmetické poradkyne spoločnosti Mary Kay sú podnikateľky predstavujúce ženy všetkých typov – vašu najlepšiu priateľku, ambicióznu matku v domácnosti, vyťaženú manažérku, obľúbenú učiteľku vášho dieťaťa alebo študentku, ktorá chce dať svojmu životu nový smer.

Pozitivný vplyv na komunitu

Mary Kay Ash sa preslávila ako inovatívna podnikateľka so srdcom na správnom mieste. Svoju spoločnosť založila na filozofii „správaj sa k druhým tak, ako chceš, aby sa oni správali k tebe“ a zdôrazňovala, že je dôležité prejavovať vďačnosť. Prácou na spoločnom poslaní Mary Kay mení život žien a detí po celom svete.

História Mary Kay

Len málo firiem sa môže pýšiť takým odkazom ako spoločnosť Mary Kay. Podnikavosť a prezieravosť našej dynamickej zakladateľky Mary Kay Ash sa spojili s túžbou pomôcť ženám k osobnému rastu a finančnému úspechu. Výsledkom je spoločnosť, ktorá si vydobyla miesto medzi najuznávanejšími kozmetickými značkami na svete.