Riešenie starostlivosti o pleť s trojitým účinkom 


V starostlivosti o pleť je prevencia poškodenia pleti rovnako dôležitá ako potláčanie viditeľných známok starnutia. Vďaka nášmu exkluzívnemu patentovanému Age Minimize 3D™ Komplexu predstavuje TimeWise® Zázračná kolekcia 3D™ prevratnú metódu starostlivosti o pleť s trojitým účinkom, ktorá ochraňuje pleť, potláča príznaky jej starnutia a prináša viditeľné zlepšenie v podobe mladistvého vzhľadu pleti.   

Ochraňuje

pleť vďaka priaznivým účinkom antioxidantov, ktoré ju chránia pred voľnými radikálmi urýchľujúcimi starnutie. 

Odďaľuje príznaky starnutia

vďaka širokospektrálnej ochrane proti UVA/UVB žiareniu.

Prináša viditeľné zlepšenie

v podobe zlepšenia mnohých známok starnutia, a to v priebehu len štyroch týždňov.1

Účinné zložky, viditeľné výsledky 
 

Náš exkluzívny a patentovo chránený Age Minimize 3D™ Komplex je obsiahnutý vo všetkých prípravkoch TimeWise® Zázračnej kolekcie 3D™. Komplex obsahuje tri veľmi účinné zložky a je kľúčom, ktorý odomyká bránu k mladistvej žiarivosti vašej pleti.   

Resveratrol v kapsulách
Má trojitý priaznivý efekt: pôsobí ako antioxidant, pomáha zjednocovať tón pleti2 a podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu v pleti.2

Vitamín

Vitamín B3
Všeobecne známa a vysoko účinná zložka, ktorá rozjasňuje pleť a zároveň pôsobí ako antioxidant.   

Peptid pôsobiaci proti starnutiu
Podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu a elastínu v pleti2, a tým jej dodáva mladistvý vzhľad a pružnosť.   

Zázraky sa dejú


Môžeme s radosťou konštatovať, že výsledky hovoria samé za seba. Prečítajte si názory žien, ktoré používali TimeWise® Zázračnú kolekciu 3D™ a pozrite sa na zmeny, ktoré táto starostlivosť priniesla v priebehu len 12 týždňov.3

vysledky
vysledky

„Prípravky starostlivosti o pleť sa ľahko používali a výsledky som zaznamenala už po niekoľkých aplikáciách.“
- Andrea R., Brandon, Fla.

„Zamilovala som si všetky štyri prípravky. Moja pleť bola veľmi jemná a pôsobila mladistvejšie. Jemné linky a vrásky sa podstatne zredukovali. Prípravky fungovali lepšie než všetko to, čo som používala doteraz.“
– Christy M., Milwaukee, Wis.

„Vďaka tejto kolekcii moja pleť vyzerá mladšie a je veľmi jemná.“
– Sylwia C., Milwaukee, Wis.

Vyberte si svoju kolekciu


TimeWise® Zázračná kolekcia 3D™ sa vyrába v dvoch zloženiach. Môžete si teda objednať kolekciu, ktorá je prispôsobená vášmu typu pleti a vašim potrebám. 


   suchá     mastná      

             Blahodarné účinky v každom kroku


Užívajte si výsledky TimeWise® Zázračnej kolekcie 3D™ s aplikáciou len v troch krokoch, ráno i večer. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                              

den         noc

Ako vzniká zázrak


Vzniku prevratnej TimeWise® Zázračnej kolekcie 3D™ predchádzali viac než štyri roky výskumov. Zhromaždili sme vstupné informácie od viac než 5 000 žien, ktorých sme sa pýtali, ako by podľa nich mal byť prípravok pocitovo vnímaný, ako by mal voňať a vstrebávať sa. Zaujímali nás aj očakávané prínosy. Po vyhodnotení viac než 150 druhov zloženia a ingrediencií a po dokončení klinických štúdií sa zrodil nový zázrak. TimeWise® Zázračná kolekcia 3D™ predstavuje novú dimenziu v odborne spracovanej starostlivosti o pleť podloženú dôkladným vedeckým výskumom a zameranú na boj proti starnutiu pleti.


Pokrok v oblasti kozmetiky na základe vedeckých poznatkov  


Za každou inováciou v oblasti starostlivosti o pleť značky Mary Kay stojí usilovná práca odborníkov vedených doktorkou Lucy Gildea, riaditeľkou pre vedu a výskum. Výskumný a vývojový tím spoločnosti Mary Kay Global Research and Development pozorne skúma najnovšie ingrediencie, prípravky a balenia, aby sme našim spotrebiteľom na celom svete boli schopní priniesť to najlepšie v oblasti kozmetiky.  
Pozrite sa na video, v ktorom sa dozviete viac o novátorských vedeckých poznatkoch, z ktorých vychádzajú naše prípravky. 

 

Mohlo by sa vám páčiť:

1Výsledky získané na základe dvanásťtýždňovej nezávislej klinickej štúdie, v ktorej 62 žien používalo dvakrát denne TimeWise® Zázračnú kolekciu 3D™.  
2Na základe in vitro testovania hlavných zložiek.
3Obrázky Pred a Po boli nasnímané fotoaparátom s 3D rozlíšením, aby sa zvýraznilo zlepšenie vzhľadu pleti po 12 týždňoch. 

Odporúčané predajné ceny.