rozdelovac

Iwona Kutnik mala vydarené manželstvo a užívala si aj svoje materstvo, ale aj tak túžila po väčšom naplnení a nezávislosti. 

Iwona mala šťastie, že stretla ženu, ktorá jej ponúkla zaujímavú obchodnú príležitosť. Tá jej povedala, že hľadá ambiciózne a pracovité ženy. Iwona využila túto príležitosť, aby zjistila, či je to vhodné aj pre ňu. O jedenásť rokov neskôr hovorí, že to bolo najlepšie rozhodnutie jej života. 

IwonaKutnik1

Objavovanie skrytého talentu 

„Chcela som podnikanie, na ktoré by som mohla byť hrdá, a ktoré by mi pomohlo objaviť moje najväčšie schopnosti. Zároveň som vedela, že chcem robiť niečo, čo pomôže ovplyvniť aj ostatné ženy, ktoré hľadajú príležitosť pre sebarealizáciu.“ 

Iwona tiež túžila byť príkladom pre svoje deti. Chcela, aby na ňu boli hrdé a aby ju videli v inom svetle. „Viem uvariť skvelú večeru a upiecť tortu. Ale bolo pro mňa dôležité ukázať im, že môžem byť tiež úspešná podnikateľka,“ hovorí. 
IwonaKutnik2

Posilňovanie postavenia žien

Začiatok podnikania v oblasti kozmetiky priviedlo Iwone do cesty kolegyně, ktoré jej poskytli rady ohľadne podnikania. To jej pomohlo získať ešte väčšiu istotu, že si pre svoju sebarealizáciu vybrala správnu príležitosť. 

A začala podnikať s Mary Kay a ponúkať rovnakú obchodnú príležitosť ženám všetkých vekových kategórií, ktoré tiež chceli od života viac. 

„Od začiatku pre mňa nebolo dôležité, koľko produktov som predala. Bolo pre mňa dôležité dotknúť sa každého srdca,“ hovorí. Iwona sa našla v tom, že poskytuje ženám možnosť objavovať svoj skrytý talent a rásť. „Keď som začínala s podnikaním, bolo mi jasné, že budem robiť chyby, ale vedela som, že aj tak vydržím. Je to súčasť mojej cesty. „Teraz môžem ostatným ženám ponúknuť rovnaké prostredie, kde môžu aj zakopnúť, učiť sa a viesť plnohodnotnejší život. Som vďačná za všetkých okolo seba, pretože každý vzťah nás naučí niečo nové. Dodáva nám silu, motiváciu a tiež inšpiruje.“ 
IwonaKutnik3

Tvár budúcnosti 

Iwona tvrdo pracuje na tom, aby sa v priebehu niekoľkých ďalších rokov zaradila medzi tie najlepšie podnikateľky v oblasti krásy v Európe. 

Aby mohla čeliť budúcnosti krásna a so sebadôverou, spolieha sa na TimeWise® Miracle Set 3D® starostlivosť o pleť, ktorá pomáha minimalizovať prejavy starnutia jej pleti.