rozdelovac_pink

Zoznámte sa s Marticou Jenkins a Meninou Givens, dvoma sestrami, ktoré spojili láskyplné lekcie ich podnikavej matky. Obe sestry, posilnené jej dedičstvom nezávislosti, zostávajú oddané jedna druhej, svojmu podnikaniu a sesterstvu žien, ktoré vedú a ktorým robia mentorky.

Rovnako ako väčšina sestier, aj Martica a Menina majú rozdielne osobnosti, ale majú spoločného súťaživého ducha. A je tu jedna vec, na ktorej sa obidve zhodujú: ich matka to vie nejlepšie. Kráčajú v jej stopách v podnikaní s kozmetikou. A s láskou spomínajú na inšpiratívne slová, ktoré ich naučila na začiatku, a ktoré z nich urobili tvrdo pracujúce podnikateľky, ktorými sú dnes.

 
zivotna lekcia

Životná lekcia

„Mamka k nám bola vždy super pozitívna. Keď sme boli trochu neisté, pripomenula by nám: „Pokiaľ si myslíš, že niečo dokážeš, dokážeš to. Pokiaľ si myslíš, že to nedokážeš, tak máš pravdu,“ hovorí Menina, ktorá tieto cenné lekcie odovzdáva aj svojim vlastným deťom.

„Mamka nám ukázala, aka vytvoriť veľkorysé prostredie, kde sa ženy navzájom podporujú, nesúperia spolu,“ hovorí Martica. 

zdielanie

Zdieľanie sesterstva s ostatnými

„Toľko žien nevie, o čo prichádzajú,“ hovorí Martica. „Nikdy neboli v situácii, kedy sa ženy navzájom majú skutočně rady a podporujú sa.“ 

Aj keď sestry žijú v iných mestách, často sa spolu bavia a neustále si vymieňajú nápady na podnikanie. Sú odhodlané rozšiřovať svoje sesterstvo o ženy, ktoré sú pripravené zmeniť svoj život k lepšiemu. Hlavná bariéra, ktorá brzdí väčšinu žien?  Strach. „Strach je najväčší ničiteľ snov každej ženy,“ hovorí Menina. „Bráni ľuďom skúsiť niečo nové.“

 
doporucenie

Doporučené produkty

Skúšanie nových produktov je jednou z najzábavnejších vecí na podnikaní s krásou. Martica doporučuje TimeWise Repair™ Volu-Firm™ starostlivosť o pleť, ktorá redukuje hlboké linky a vrásky a zlepšuje pevnosť jej pleti. Menina miluje výhody TimeWise® Hydratačnej gelovej masky, ktorá pomáha jej suchej pokožke, aby nevyzerala tak unavene.