pink_ruler

Kedysi dávno Melody Viste vyskúšala nový systém starostlivosti o pleť; a jej žiarivá pleť nezostala bez povšimnutia a stala sa podnetom pre rozhovory o produktoch, ktoré používala. Podnikateľská príležitosť tiež pomohla Melody naučiť sa hovoriť sama za seba a sebavedome viesť ostatných.

„Začiatok podnikania v oblasti krásy nie je len o viditeľnej premene, ktorú pozorujete na svojej pleti. Ide o premenu zvnútra, dosiahnutie sebadôvery a vyššieho sebavedomia," hovorí Melody. Jej podnikanie jej tiež pomohlo nájsť flexibilnejšie riešenie, ako si zarobiť.

 
Melody Viste_flexibilita

Flexibilita na nezaplatenie 

Flexibilita, ktorú jej dnes podnikanie ponúka, je na nezaplatenie. Melody si vytvára vlastný rozvrh, ktorý jej umožňuje vodiť deti do školy a zúčastňovať sa spoločenských aktivít. "Mám flexibilitu, ktorú som vždy chcela. Môžem podnikať z domu a môžem byť so svojou rodinou," hovorí.

 
Melody Viste_kamaratky v krase

Kamarátky v kráse

Pred pandémiou sa Melody cítila trochu obmedzená, pretože sa vždy stretávala len s jednou malou skupinou zákazníkov. Keď však začala organizovať svoje hodinky krásy online, zoznam účastníkov, ktorých nazýva "kamarátky v kráse", sa rozšíril o ženy z celej krajiny.

Medzi jej najpredávanejšie výrobky patria tie, ktoré jej vlastnú pleť zmenili už na začiatku. Ako istotu odporúča TimeWise 3D™ Podkladovú bázu.

 
Melody Viste_klucove su vztahy

Kľúčové sú vzťahy

Melody podniká s presvedčením, že čím viac radosti rozdáte, tým viac sa vám vráti. Za osem rokov si vybudovala podpornú sieť podnikateliek, ktoré považuje za svoju druhú rodinu. Mentoring zohral obrovskú úlohu v jej podnikateľskom raste a je odhodlaná naďalej splácať svoj dlh prostredníctvom pomoci jednotlivým ženám. 

"Veríme, že ak budeme spolupracovať, každá z nás dokáže oveľa viac. Všetko sa to pretavilo do úžasného sesterstva. Vzťahy môžu znamenať tak veľa."