Bývalá herečka Paola Cairasco bola unavená z mediálnej pozornosti, preto opustila herectvo a hľadala novú príležitosť,
ktorá by jej dala väčší zmysel.

„Objavila som podnikateľskú príležitosť, ktorá sa zameriava na pomoc ženám,“ hovorí Paola.
Uvedomila si, že hodnoty spoločnosti Mary Kay sa zhodujú s jej vlastnými, a tak začala podnikať a sústredila sa na rozvíjanie nových schopností.

Hladanie_zmyslu

Hľadanie zmyslu a rovnováhy

Paola si našla novú „scénu“, kde mohla predviesť svoj talent a objaviť nové možnosti, o ktorých nemala ani tušenia. Je prirodzenou vodcovskou osobnosťou a najviac ju prekvapilo, že rada poskytuje poradenstvo ďalším ženám, ktoré chcú začať podnikať. Ako sa rozrastalo jej podnikanie, rozvíjali sa aj jej nové schopnosti.

„Rada pomáham iným ženám stať sa najlepšou verziou seba samej,“ hovorí Paola. Miluje aj umenie predávať a starať sa o svoje zákazníčky. „Krása, ako aj príležitosť podnikať, majú silu pozdvihnúť ženské sebavedomie. Milujem ten silný pocit, keď se starám o radosti a víťazstvá iných žien. To všetko dohromady vytvára veľmi uspokojivý, vyvážený a zmysluplný život.“

SilaKrasy

Sila starostlivosti o pleť

Paola verí, že krása je viac než len pleť. Hovorí, že používanie správneho systému starostlivosti o pleť je prirodzeným začiatkom celkovej premeny ženy. Tým ženám, ktoré majú rovnako ako ona zmiešanú pleť, odporúča TimeWise® Intenzívny peeling. Pomáha zmenšiť póry a tak dodá ženám sebadôveru, takže začnú žiariť vnútorne aj navonok.
Paola Cairasco