Rozhovor o kráse s Luisom Cascom

V prvom dieli nášho nového mesačného seriálu sa náš globálny ambasádor krásy Mary Kay zameriava na gélové rúže.

Gélová technológia je in! 

Trendy v oblasti krásy sa menia podobne ako tie v móde a v súčasnosti je na vrchole gélové zloženie prípravkov. Gélová štruktúra je moderná, ľahko sa aplikuje a dodáva pocit väčšej ľahkosti na perách ako krémový rúž. Spôsobuje ľahké zjemnenie, čím redukuje viditeľnosť vrások, takže na svoje pery už pred zverejňovaním fotografií nebudete musieť aplikovať žiadny filter! 

Dve úžasné zloženia

Po pololesklých rúžoch siahnem vtedy, keď líčim na tých najvýznamnejších akciách, ako je Týždeň módy alebo slávnostné udalosti na červenom koberci. S jedným jediným rúžom dokážem vytvoriť úplne protikladné vzhľady: pin-up vzhľad s pomocou štetca na pery alebo ležérne líčenie, keď použijem prsty. 

Polomatný rúž vyzdvihuje klasickú štruktúru pier a dodáva im senzačný moderný vzhľad. Vďaka jeho zloženiu sú farby sýte a pery sa nevysúšajú, ako pri väčšine iných matných rúžov. Človek by pokojne mohol nosiť viac než len jeden z týchto odtieňov naraz, takže si ich môžete zadovážiť všetky a popustiť uzdu svojej kreativite s celou kolekciou. 

Rôzne odtiene na rôzne dni

Keď chcem dosiahnuť super dievčenský vzhľad, rád volím ležérny štýl, takže aplikujem odtieň Apple Berry tak, že ho rozptýlim svojimi prstami. Pri rafinovanejších príležitostiach siahnem po odtieni Red Smolder a rúž aplikujem štetcom na pery. Ak chcem vyskúšať niečo trendy, pohrám sa s kontúrami pier a skombinujem Midnight Red v kútikoch s odtieňom Poppy Please uprostred. 

Odporúčame: