FranziskaLey_video_sk

Franziska Ley z Nemecka našla spôsob, ako vnímať svet a všetky svoje zážitky cez pozitívny filter. To isté potom naučila aj svoju rodinu a členov svojho tímu. Vďaka tomu sa jej podarilo vytvoriť skvelú komunitu žien, ktoré sa navzájom povzbudzujú. Vypočujte si, čo ju motivovalo k tejto zmene a čo jej prinieslo podnikanie v spoločnosti Mary Kay.

pink_ruler

Vďaka svojmu podnikaniu Franziska Ley objavila silu pozitívneho myslenia a uvedomila si, akú má radosť z väčšej otvorenosti a prijímania ostatných.

Skutočnosť, že Franziska začala podnikať, jej zmenila život, pretože sa stotožnila s kultúrou žien, ktoré ju naučili vidieť v druhých to najlepšie. Vyzbrojená novým prístupom využíva svoj vplyv na to, aby prijímala ľudí takých, akí sú. 

Rešpektovanie rozdielov

„Rovnako ako kvety v záhrade, tak aj každá žena, ktorú stretnem je výnimočná a má svoje osobité prednosti. Som rada líderkou, pretože môžem všetky kvety spojiť a vytvoriť tak silnejšiu záhradu“ hovorí. „Keď máte otvorenú myseľ, vaše srdce sa stáva dostatočne veľkým, aby ste mohli pomôcť každému, komu môžete.“

Ako líderka, Franziska všetkých povzbudzuje, aby zdieľali svoje skúsenosti. Mohli sa tak učiť a získavať nové zručnosti ako jeden tím. 

Takisto vie, že nie je dokonalá a zdieľa to so ženami, ktoré vedie. „Môžem sa od nich naučiť veci, ktoré sama nedokážem. Myslím, že je v poriadku ukázať slabiny, ktoré máme, pretože spoločne rastieme a stávame sa silnejšími.“

Dôležitosť starostlivosti o seba
 
Keď Franziska začala podnikať, mala len málo znalostí o pleťovej kozmetike a líčení. O deväť rokov neskôr pochopila, aká je starostlivosť o seba dôležitá a ako môže prispieť k celkovému dobrému pocity ženy. 

Produkty, ktoré svojim zákazníkom odporúčam najčastejšie? Starostlivosť o pleť TimeWise®, ktorá pomáha ženám bojovať s príznakmi starnutia a pomáha im cítiť sa sebaisto a spokojne vo vlastnej koži.